Prilika za besplatnu vožnju Preko mobilne aplikacije zatražite vožnju i cijepite se | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Prilika za besplatnu vožnju Preko mobilne aplikacije zatražite vožnju i cijepite se

Autor Igor Martić

Uber potiče građane na cijepljenje protiv COVID-19 bolesti besplatnim vožnjama do lokacija za cijepljenje te natrag do kuće

  Izvor: Uber

Besplatne vožnje do i od lokacija za cijepljenje protiv bolesti COVID-19 dostupne su korisnicima Ubera u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci i Puli, a Uber će do 31. kolovoza 2021. osigurati ukupno 2.700 vožnji.

Kako biste naručili besplatnu vožnju trebate instalirati mobilnu aplikaciju Uber na svoj pametni telefon te unijeti promotivni kod „CIJEPISE“. Time će ostvariti dvije besplatne vožnje u vrijednosti do 45 kuna za putovanje do centara za cijepljenje u ovih šest gradova.

  Izvor: Uber

Inicijativa Ubera stiže u Hrvatsku nakon što je prethodno pokrenuta u brojnim zemljama širom svijeta u kojima posluju i dio je globalnog obećanja kompanije da će pružiti 10 milijuna vožnji do centara za cijepljenje širom svijeta.

Kako iskoristiti besplatne vožnje?

1) U gornjem lijevom dijelu ekrana otvorite “Izbornik”
2) Odaberite “Wallet”
3) Odaberite “Dodaj promotivni kod”
4) Upišite “CIJEPISE”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI