Pronašli smo rješenje za umorne oči koje cijeli dan zure u kompjutor... | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pronašli smo rješenje za umorne oči koje cijeli dan zure u kompjutor...

Autor Dijana Kaćanski

Nakon napornog dana, dugog gledanja u kompjutor, oči su umorne i potrebna im je relaksacija

  Izvor: Aliexpress

Sada je to moguće uz električni masažer za oči s terapijom vrućih kompresa koji će uz blago vibriranje i toplinu opustiti ključne mišiće i umiriti živce oko očiju.

U moru drugih briga, tegoba i eventualnih bolesti često puta zaboravimo na naše oči. Pobrinemo se ako dobro ne vidimo, ali što je sa svakodnevnim umorom s kojim se naše oči sve više susreću. I ako se tom problemu ne posvećuje dovoljno pažnje, stvar se može i pogoršati.

  Izvor: Aliexpress

Zato je za svakodnevnu upotrebu moguće nabaviti praktični električni masažer za oči. Futuristički dizajn proizvoda koji se savršeno sljubljuje uz svaki oblik glave omogućit će udobnost i prilikom ležanja. Glatki i vodootporni materijal vanjske ljuske te mekana unutarnja tkanina čini ovaj masažer izuzetno ugodnim.

Toplina do 42°C, koja se aktivira pomoću vruće kompresije, može potaknuti bolju cirkulaciju, poboljšati stanje kod pretjerano suhih očiju i time umanjiti tamne podočnjake. Blaga vibracija i masaža pametnog masažera za oči učinkovito će opustiti mišiće oko očiju i djelovati na akupunkturne točke te će tako doprinijeti opuštanju, ublažavanju umora ili eventualnih bolova. Uz to, masažer pruža mogućnost slušanja glazbe što može dodatno doprinijeti ugodi.

  Izvor: Aliexpress

Ovaj smart masažer za oči s terapijom vrućih kompresa pogodan je za kućnu upotrebu, a zbog praktičnog dizajna lako se nosi i na put pa svi oni koji osjećaju umor u očima, puno vremena provode ispred TV-a, kompjutorskog ekrana ili mobitela, kao i osobe koje dugo vremena nose naočale, od sada mogu uživati u opuštajućoj masaži uz otklanjanje tegoba.

Oprezno trebaju postupiti jedino osobe s bolesnim očima, uključujući glaukom, kataraktu, odvajanje mrežnice i slično. Osobe s težim bolestima trebale bi se prije upotrebe konzultirati s liječnikom, a osjetljivi na toplinu moraju biti oprezni.

U paketu se uz masažer za oči nalazi USB kabel za punjenje, adapter za napajanje, priručnik s uputama za korištenje uređaja i vrećicom za nošenje s baršunastom vanjštinom. Praktičnih je dimenzija 20 x 11 x 9 cm, vrijeme rada je ograničeno na 15 minuta, a moguće ga je koristiti na 5 različitih načina.

Smart masažer za oči s terapijom vrućih kompresa košta oko 30 USD, troškovi dostave manji su od 0,50 USD, ali treba obratiti pažnju na plaćanje PDV-a.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI