STIMULATOR MIŠIĆA Posljednje pripreme za plažu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIMULATOR MIŠIĆA Posljednje pripreme za plažu

Autor Dijana Kaćanski

Pripreme prije oblačenja kupaćeg kostima do sada su obuhvaćale dijetalni režim prehrane malo vježbanja i depilaciju, a najnovije pripreme odnose se i na oblikovanje mišića stražnjice

  Izvor: Aliexpress

Posljednjih godina sa sve većom popularnošću svjetskih zvijezda poput sestara Kardashian i Jenifer Lopez sve više pažnje prilikom oblikovanja tijela posvećuje se čvrstim, lijepo oblikovanim stražnjicama.

Postoje brojne vježbe za ovaj skup mišića, a sada je lijepo oblikovanu stražnjicu moguće imati uz stimulator mišića. Stimulator mišića možete koristiti i ako baš niste ljubiteljica vježbanja – tijekom sjedenja i rada za kompjutorom, dok ležite i čitate omiljenu knjigu, za vrijeme obavljanja kućnih poslova i slično.

  Izvor: Aliexpress

Dovoljno je svaki dan vježbati 15 do 30 minuta pomoću ovog pametnog stimulatora mišića i uskoro možete očekivati fascinirajuće rezultate. Nakon brojnih uređaja visokog intenziteta za vježbanje mišića stražnjice i neuromuskularnih elektroničkih stimulatora mišića, ovaj uređaj potiče kontrakciju mišića elektroničkim pulsevima koji oponašaju kretanje živčanog centra.

Upotreba je jednostavna – u kompletu se nalazi prianjajući dio koji se lijepi za stražnjicu, kontroler za podešavanje intenziteta vježbanja, daljinski upravljač i uputstvo za upotrebu. Stimulator mišića može se kupiti po cijeni oko 27 USD, troškova dostave nema, ali treba računati na plaćanje hrvatskog PDV-a i ostalih troškova.

  Izvor: Aliexpress

  Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI