Dok se bavite sportom ova majica s EKG čipom prati otkucaje vašeg srca | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Dok se bavite sportom ova majica s EKG čipom prati otkucaje vašeg srca

Autor Dijana Kaćanski

Svakodnevno trčite, bavite se sportom, a niste sigurni da li je to dobro za vaše srce? Od sada vam vaša majica može pomoći u tome

  Izvor: Aliexpress

Svaka tjelesna aktivnost potiče promjene u cijelom organizmu, a poznato je da redovna aktivnost utječe na promjene u srcu. Tako aerobne vježbe zbog većih potreba za kisikom dovode postepeno do povećanja lijevog dijela srca. Prema nekim studijama, profesionalni veslači imaju većih problema sa srcem od trkača, a plivači su zbog ležećeg položaja i zadržavanja daha u puno boljem položaju. Zbog toga je bitno kontrolirati otkucaje srca.

  Izvor: Aliexpress

Ako ste do sada svako jutro trenirali trčeći, plivajući ili se bavili bilo kojim sportom počnite brinuti za svoje zdravlje na lak i jednostavan način. Xiaomi Mijia Sports sportska majica s kratkim rukavima s EKG chipom nastala je nakon pet godina istraživanja i razvoja Cotech elastičnog vlakna osjetljivog na dodir.

  Izvor: Aliexpress

Osjetljiva vlakna Cotech utkana su ispod poprsja kako bi se najbolje postiglo neinduktivno praćenje EKG-a. Tako su umjesto tradicionalne metode praćenja optičkih senzora, koristeći mikro-strujni signal koji generira otkucaje za izravno dobivanje vrijednosti otkucaja srca podaci točniji.

Kada sljedeći put prije doručka krenete na trčanje ili trenirate na spravama brinite o svom zdravlju, a zamijenite tradicionalne i nepraktične metode mjerenja otkucaja srca. Obucite ovu pametnu i udobnu majicu i osjećajte se slobodno.

  Izvor: Aliexpress

Smart majica s mjeračem EKG-a izrađena je od prvoklasnog materijala s najlonskim, poliesterskim i spandex vlaknima, pere se strojno, ali se prije stavljanja u perilicu mora izvaditi EKG chip. Podržava temperaturni raspon od 0 do 50°C i vlažnost do 90%.

Majica je povezana s Bluetoothom 4.0. Nakon povezivanja s aplikacijom Xiaomi moguće je statičko mjerenje u trajanju od 60 sekundi i rezultati EKG-a će se odmah pokazati. Majica ima cijenu od oko 95 USD, dostava iznosi oko 3 USD, uz napomenu da računate na troškove hrvatskog PDV-a i ostale troškove.

  Izvor: Aliexpress   Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI