Akupunkturna olovka s pet nastavaka rješava bol i opušta | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Akupunkturna olovka s pet nastavaka rješava bol i opušta

Autor Dijana Kaćanski

Uz tradicionalne metode kineske medicine lako ćete se osloboditi boli, pročistiti kanale i osjećati se bolje

  Izvor: Aliexpress

Današnji, moderni način života donosi mnoge tegobe – bolove u vratu, leđima, glavobolje, reumatizam, artritis pa čak i sportske ozljede. Sve te probleme treba tretirati, a kako često puta njihovo otklanjanje puno košta i traje dugo pomoći može akupunkturna pulsirajuća olovka s pet nastavaka.

Jedna od glavnih metoda tradicionalne kineske medicine koja seže do prvog tisućljeća pr. Kr. kao i tibetanske i indijske ajurvede svakako je akupunktura. Ova tehnika primjenjuje se ubadanjem malih iglica na određene točke na tijelu kojom se, prema starom kineskom vjerovanju, nastoji u tijelu pacijenta uspostaviti narušena ravnoteža.

  Izvor: Aliexpress

Tradicionalnu metodu sada je moguće zamijeniti inteligentnom potpuno bezbolnom masažnom olovkom koja pronalazeći i stimulirajući točno određene akupunkturne točke djeluje na otklanjanju ili ublažavanju boli.

Na osnovnu olovku se dodaju četiri različita nastavka za masažu određenih dijelova tijela, a uz devet postavki pulsiranja svaka se masaža može prilagoditi potrebama. Na LCD zaslonu moguće je pratiti trenutno djelovanje olovke.

Osim akupunkturne olovke koja osigurava bezbolno i neinvazivno djelovanje, u paketu se nalaze četiri različita nastavka i uputstvo za upotrebu. Cijena ovog proizvoda iznosi oko 10 američkih dolara, ovisno o narudžbi s kutijom ili bez.

Učinkovitost djelovanja očituje se u otklanjanju napetosti i bolova u mišićima ramena, ruke, šake, vrata, leđa, bedra, noge i stopala. Trenutno olakšanje zabilježeno je kod kroničnih ili akutnih boli koje se pojavljuju kao posljedica išijasa, artritisa, fibromijalgije i drugih.

I kod prilično zdravih osoba redovita masaža ovim uređajem može dovesti do poboljšanja cirkulacije i uklanjanja upala u nastanku. Čak i ugodna terapija lica dovodi do smanjenja bora i podizanja opuštene kože. Akupunkturna olovka duga je oko 18 cm, a uz sve nastavke ne zauzima puno prostora pa se osim u kućnoj upotrebi može lako prenositi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI