SMART ELECTRIC NECK AND SHOULDER MASSAGER Praktičan proizvod za sve članove obitelji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SMART ELECTRIC NECK AND SHOULDER MASSAGER Praktičan proizvod za sve članove obitelji

Autor Dijana Kaćanski

U današnje vrijeme pandemije s velikim brojem sati provedenih kod kuće dobro je imati saveznika koji će vas osloboditi boli u vratu i ramenima ili ih barem smanjiti

  Izvor: Aliexpress

Bolovi u vratu jedan su od najčešćih razloga odlaska liječniku. Osim neugodnosti u vratu, ovi se bolovi mogu širiti prema ramenima, rukama pa sve do prstiju te uzrokovati trnce. Ukoliko se bolovi šire prema predjelu glave može doći do različitih poremećaja – vrtoglavice, mučnine, šuma u ušima, problema s vidom i drugih.

Već i kod početnog stupnja bolova u vratu potrebno je reagirati, a tu pomaže Smart Electric Neck and Shoulder Massager s cijenom oko 26 američkih dolara, ovisno o naručivanju kutije.

  Izvor: Aliexpress

Masažer s infracrvenim grijanjem potiče opuštanje vrata i ima učinak fizioterapijske masaže. Dovoljno ga je upotrebljavati svaki dan po 15 minuta kako bi osjetili pozitivne promjene, koje dakako ovise i o stupnju boli.

Ovaj ergonomski i minimalistički dizajnirani uređaj s 3 različita načina masaže i 15 stupnjeva intenziteta moguće je upotrijebiti u gotovo svakoj prilici, za vrijeme rada na računalu, dok se odmarate ili radite po kući, a lako će se uklopiti i u brojne stylinge pa ga je lijepo vidjeti bilo gdje.

  Izvor: Aliexpress

Masaža djeluje putem pulsiranja i konstantne temperature od 42°C, proizvođač garantira potpunu sigurnost, a zbog praktičnih dimenzija 14 x 13 cm možete ga ponijeti u svojoj torbi i na put.

Uređaj dolazi u 3 boje i izrađen je od sigurnih materijala, ojačan je elastičnom zaštitom za vrat, ima silikonsku zaštitnu podlogu i daljinski upravljač.

Električni masažer vrat oslobađa boli, pospješuje cirkulaciju krvi i potiče aktivaciju stanica pa je idealan i kao poklon dragim osobama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI