TAKO SE TO RADI Brža provjera zdravstvenih dokumenata prije putovanja | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TAKO SE TO RADI Brža provjera zdravstvenih dokumenata prije putovanja

Uz Ready to Fly jednostavnije je i brže putovanje avionima, a sve funkcionira preko elektronske pošte

  Izvor: Air France

Air France je lansirao uslugu Ready to Fly koja omogućuje bržu provjeru zdravstvenih dokumenata prije putovanja tako da putnik dolaskom u zračnu luku nema više toliko kontrola.

Putnici nekoliko dana prije polaska dobit će e-poštu s pozivom da svoje zdravstvene dokumente prebace na internetsku platformu Air Francea. Dokumenti se provjere te ako su potpuni i točni putniku se elektronskom poštom šalje poruka o potvrdi. Ako dokument nedostaje ili je nepotpun, putnici dobivaju obavijest s pozivom da prenesu dokumente koji nedostaju ili ih pokažu u zračnoj luci na dan putovanja.

  Izvor: Krunoslav Ćosić

Izdane ukrcajne karte tada su označene oznakom Ready to Fly što omogućuje brzu obradu u zračnoj luci na dan polaska. Ready to Fly je besplatna i neobavezna usluga koja osigurava ugodnije putovanje putnika kroz zračnu luku, uklanjanjem uzastopnih provjera.

Usluga je za sada dostupna na određenim odredištima, a tijekom ljeta Air France će uslugu postupno uvoditi na sve veći broj odredišta. Provjeru zdravstvenih dokumenata koje zahtijevaju vlasti države odredišta može se pronaći na web mjestu TravelDoc Passenger View - TravelDoc.Website, a informacije se ažuriraju u stvarnom vremenu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI