Poboljšajte zdravlje na drevni način modernim uređajem | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Poboljšajte zdravlje na drevni način modernim uređajem

Autor Dijana Kaćanski

Refleksna masaža tumači kako su svi organi, žlijezde i živci u tijelu povezani s točkama na stopalima

  Izvor: Aliexpress

Terapija zona ili refleksologija odnosi se na masažu pojedinih dijelova stopala kako bi na blagi način postigli dobrobit određenih dijelova tijela i poboljšali zdravlje. Povijest masaže stopala seže do starih kultura u Egiptu i Kini, dok je moderna verzija uvedena početkom dvadesetog stoljeća u SAD-u.

  Izvor: Aliexpress

Stimuliranjem određenih točaka stvara se podražaj na organ koji je potrebno oporaviti te tako potaknuti prirodno liječenje. Refleksna masaža se izvodi pomoću znanja o mapi stopala, a ciljevi ove masaže su otklanjanje boli, dovođenje cijelog tijela u ravnotežu i postizanje prirodnog liječenja tijela.

Kako ne bi došlo do komplikacija refleksolozi trebaju biti educirani, a efekte ovakve vrste masaže moguće je postići i prijenosnim Masažerom za stopala po cijeni od oko 56 američkih dolara.

  Izvor: Aliexpress

Pametni odabir za sve koji radije biraju jeftiniju verziju u poboljšanju zdravlja uključuje kupnju ovog masažera s niskofrekventnom pulsnom tehnologijom kojom se stimuliraju živci na stopalima što dovodi do opuštanja, otklanjanja boli kao i poboljšanja općeg stanja tijela.

S obzirom na tjelesnu građu i sklonostima ovaj se uređaj može podesiti na 5 ugodnih načina stimuliranja i 16 razina jakosti. Koristite masažer za stopala po 15 minuta i osjećat ćete se opuštenije, noge neće boljeti, a otečenost će nestati.

Prijenosno punjenje i praktično čišćenje donosi sigurnost i higijenu, proizvod je lagan, a materijal ne klizi i otporan je na znoj. Nakon skidanja malog uređaja s ekranom podlogu je lako zarolati i staviti u torbu. Jednostavno je i spajanje putem dvije kontaktne točke te upotreba pomoću daljinskog upravljača.

Zbog praktične i jednostavne upotrebe uz sve efekte koji proizlaze nakon masaže stopala ovakav masažer ima sve više poklonika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI