INOVACIJA STUEY MHEALTH Rješenje za osobe koje mucaju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INOVACIJA STUEY MHEALTH Rješenje za osobe koje mucaju

Autor Krunoslav Ćosić

Na trećem izdanju EIT Health RIS Innovation Call hrvatski tim se ove godine natječe s inovacijom Stuey mHealth

  Izvor: IGOR STEVANOVIC / Sciencephoto / Profimedia

EIT Health RIS Innovation Call je fond s konceptom za jačanje i razvoj regionalnih zdravstvenih inovacija. Od stotinjak prijavljenih ideja odabranih za financije odabrano je njih 11, a među njima je i Stuey mHealth. Najboljim konzorcijima koji dolaze iz Slovenije, Portugala, Latvije, Hrvatske, Slovačke, Italije i Grčke bit će dodijeljeno financiranje do 75 000 EUR, uz mentorstvo, mjesto u bootcampu kao i pristup najvećoj mreži vrhunskih zdravstvenih igrača u Europi.

Stuey mHealth je rješenje za osobe koje mucaju, a povezuje se s mobilnim telefonom kao produžetak kompleta za bezručno telefoniranje (handsfree). Osoba koja muca može unaprijed snimiti željene glasovne zapise u okruženju koje potiče tečnost govora te ih reproducirati sugovorniku umjesto svog izravnog govora, kao i kombinirati s izravnim govorom na način koji poželi.

 alphabet pronunciation;articulation growth;autism communication;behavior therapy;behaviour;child woman;childhood game;children family;coach;concept pronounce;consultation;correction doing;counseling psychology;counsellor private;difficult pedagogue;doctor office;education kid;elementary class;english tutor;enjoy little;foreign language;fun room;funny retarded;girl health;help words;home music;homeschooling mom;impediment;learn;listening;mental disorder;mother;mouth disease;mum daughter;parent;patience;people school;practicing;preschool teach;psychologist patient;repeat sign;speak;specialist care;speech problem;study;stutter;teacher pupil;therapist talk;voice lesson;warmup Izvor: Mykola Pokhodzhay / Stock Budget / Profimedia

Snimljeni glasovni zapisi pri reprodukciji se spajaju s trenutnim zvukovima okoline osiguravajući visoku razinu realnosti izravnog govora prema sugovorniku u telefonskom pozivu.

Ove godine je prijavljen rekordan broj ideja koje podržavaju pružanje zdravstvene zaštite u domovima i izvan bolnica, poboljšavajući zdravstvene ishode, što je izuzetno važno, posebno u kontekstu integracije zdravstvene i socijalne skrbi i oslobađanja pritiska na bolničke usluge.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI