ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najpopularnije aplikacije za jogu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najpopularnije aplikacije za jogu

Autor Krunoslav Ćosić

I dok jedni jogu vide kao fitness, drugi vjeruju da je to mnogo dugovniji poduhvat

  Izvor: Sara Monika / ImageSource / Profimedia

Od izbijanja koronavirusa mnogi su joga studiji zatvorili svoja vrata pa su ljubitelji joge i meditacije morali pribjeći kućnoj praksi putem internetskih tečajeva i aplikacija za jogu.

Istražujemo koje su joga mobilne aplikacije od siječnja do lipnja ove godine bile najpreuzimanije u Googleovoj trgovini aplikacijama. Aplikacije uključuje vježbe i tečajeve za smanjenje stresa i tjeskobe putem glazbe i programa disanja.

Članak ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr, a do tada provjerite zašto je upit na Googleu "zašto se osjećam tjeskobno bez razloga" u 2021. porastao 400%. Donosimo i 8 savjeta za sigurno kretanje i istraživanje pomoću Google karata, a zanimljiva je i tema o vjerovanju u vanzemaljce - trećina Amerikanaca i gotovo polovica Britanaca vjeruje u vanzemaljce.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI