Prekrasan osmijeh i lijepi zubi pomoću ultrazvučnog čistača | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Prekrasan osmijeh i lijepi zubi pomoću ultrazvučnog čistača

Iako su za zdravlje usne šupljine zaslužne brojne aktivnosti, najviše pažnje treba posvetiti higijeni

 Izvor: Aliexpress

Blistav osmijeh s nizom zdravih zuba treba neprestano održavati jer su istraživanja pokazala kako upale u ustima mogu biti povod i za druge zdravstvene probleme. Za održavanje zdravlja zubi zaslužne su brojne aktivnosti, od redovitog pranja zubi nakon obroka, korištenja odgovarajuće četkice i održavanja čistoće jezika pa sve do konzumacije zdravih namirnica i pića.

Kako bi na jednostavan i učinkovit način učinili zube potpuno čistim i zdravim pomoći će ultrazvučni zubni čistač s cijenom od oko 45 američkih dolara.

 Izvor: Aliexpress

Ovim čistačem na lak način riješite oralne zdravstvene probleme, bilo da ste skloni skupljanju naslaga kamenaca između zuba i desni, mrljama na zubima ili možda vaš dah nije primamljiv. Ultrazvučni čistač očistit će vaše zube jednostavno i praktično i to bez vode, a rezultat će biti učinkovit.

Inteligentne vibracije visoke frekvencije očistit će sve nečistoće na zubima djelujući dok lagano dodirujete površinu zuba.

Višenamjenski rad s ovim aparatićem počinje uključivanjem i izborom jednim od tri načina djelovanja, a sve to nježnim i moćnim tretmanom kako bi uspješno učinili zube potpuno čistima.

 Izvor: Aliexpress

Radni vršak je zamjenljiv, pa se s odgovarajućim vrškom uklanja zubni kamenac dok se s drugim čiste mrlje na zubima. Promjena radnih vrhova obavlja se pomoću specijalnog ključa.

Aparatić je vodootporan, siguran, izrađen preciznom tehnologijom i možete ga spremiti i ponijeti bilo gdje. Radni vršak je izrađen od nehrđajućeg čelika, kvalitetan i ergonomski zakrivljen za prikladniju upotrebu.

Ugrađena litijeva baterija velikog kapaciteta može trajati i do 360 dana, a uz aparatić, tri nastavka i ključa za njihovu promjenu, u paketu se nalazi malo ogledalo za zube i kabel za punjenje kao i uputstvo za upotrebu.

Pametnim korištenjem ultrazvučnog čistača, ali i redovnim kontrolama kod svog stomatologa osigurajte oralno zdravlje i doprinesite ljepoti svog osmijeha.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost